LAD OS TAGE EN SNAKDu må endelig kontakte os

 
 
 
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Her er nogle af de spørgsmål som vi ofte modtager. Hvis det ikke besvarer det spørgsmål du sidder med er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du vil altid modtage et svar.


Q. Det er lidt voldsomt at købe 15 kg hundefoder, hvis min hund ikke kan lide det. Hvad gør jeg så, hvis jeg står i den situation?


Hos os får du, som ny kunde, altid foderprøver med hjem til nogle dage. Så kan du finde ud, af om hunden kan lide det nye foder, inden du åbner sækken. Du har altid mulighed for at levere ubrudt sæk retur og få dine penge tilbage.


Q. Min hund får i øjeblikket noget andet foder, og den skal overgå til jeres foder. Hvordan laver jeg en skånsom overgang for  hundens mave?


Skal du overgå fra et foder til et andet, anbefaler vi altid du blander det nye og gamle sammen i minimum en uges tid. Her kan du udfase det gamle og gradvist øge mængden af det nye foder.

Q. Min hund skal have hvalpe. Har i et foder der dækker hendes og hvalpenes næringsbehov?


Vores foder har en fordøjelighed på 87% , indeholder laks som er højeste kvalitet proteinkilde samt danske råvarer. Vores hvalpefoder dækker fuldt ud den diegivende tæves samt hvalpenes behov. 


Q. Jeg har lige fået en hvalp. Hvor længe anbefaler I, at hunde skal have hvalpe foder?


Vi anbefaler som minimum, at hunde skal fodret med hvalpefoder, indtil hunden er 12 måneder. Til store racer anbefaler vi hvalpefoder i 18 måneder. Vi har selv fodret vores brugshunde med hvalpefoder, til de var 18 måneder.